Mari baling kasut!

Haaa… mai ramai-ramai pakat cuba.

Maaf kepada yang tak suka. Ini adalah hiburan semata-mata.
Lepas cuba, tinggalkan komen sikit… hehehe.

[Jika browser anda tak support Adobe Flash, silalah guna browser lain]

10 Responses

  1. ngko ni suke malukn org yer? insafla brader. manusia mmg ade wat silap. xleh salahkan ds najib sorg. baik ngko buang la hiburan kpale otak ngko ni

  2. 4 kali aku baling kat muka najib kena!tp dia pandai elak.cinabeng tui

  3. really fun..tq 4 posting, at least release tension.muahuahua

  4. saya rasa memang ramai org tak suka najib tuh. benci arr

  5. ko buat la lepas baling kasut, up level tembak, up lagi baling c4 plak hahaha

  6. Najib memang banyak salah. Dia perlu menjawab di depan Allah lebih dari apa yang kita di bwah ni kena jawab. Bagi aku dia pemimpin keluarga yang gagal apatah lagi pemimpin negara. Membela jangan secara buta -tuli. Kita akan dipersoalkan. Ketauan dan kebenaran bukan suatu yang selalunya seiring. Kekadang kerana ketuanan manusia berlaku zalim sedangkan Allah mentapkan had dan hak bagi setiap makhluknya.

  7. aku nk report kat en mahizan laa…korang kutuk datuk najib…siap laa ko hilmi

  8. aku yakin si hilmi beriman dengan Allah, bukan dengan mahizanwat pe nk takut, kn hilmi

  9. just hiburan…

  10. Aduhh… si najis celaka tu pandai pulak main elak2 ekk.. dalam 10 kali baling cuma 4 jer yang kena.. aku rasa kalau main baling BOM kat mulut dia lagi best agaknya.. biar berkecai si najis haram tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: