Habis exam…

AlhamduliLLAH…

Lega~~

Dah habis exam.
Dah puas bersusah-senang, perang pun berakhir, dengan aku mengalami beberapa ‘kecederaan’. Huhu… Selesai sudah pengajian degree. Masa untuk kembali transform ke bentuk asal.

Kepada yang belum habis exam tu, berusahalah lagi. Detik habis exam anda bakal juga tiba. Jangan tension-tension sangat, nanti iblis cucuk jarum.

Sekarang tengah pikir pula apa yang nak di buat lepas ni.
“Bunyi macam banyak, tapi tak semudah yang disangka”. Tak faham tak mengapa. Biarlah diriku saja yang faham.

Mungkinkah futuristik akan melanda diriku sebagaimana ia menimpa umat-umat sebelumku? Entah laa… Moga ALLAH terus mentarbiyah aku agar terus istiqomah dalam perjuangan.

Benih anggur mula dikeluarkan dari kotak, untuk proses penanaman sementara.

Tak dak apa yang nak dikarang hari ini. Merapu saja. Nak ‘celebrate’ dulu naa… ZzZzZzZz….

9 Responses

  1. aish,abeh xam ja kembali menjadi loqlaq??
    haha
    jom abe mie, ade berani??jom trn bertarung di gelanggang ping pong mlm ni…(kl x ggu bdak2 nk study)

  2. jangan banyak tdoq.

  3. salam.patut la byk psl politik…da abis blaja rupenya.

  4. @ mujahid4869

    hehe, dah menang dah…

    @ *PEARL*MUTIARA*

    betui2… jgn byk tidoq, dn jgn pulak x tidoq langsung, terutama kpd yg x abih exam lg.

    @ mc

    aisheh… camna bleh kantoi pulak… haha. ada gak org yg dah abis blaja, tp x de pn pasal politik. tu canne pulak tu..🙂

  5. selamat menempuhi alam baru.
    alam pekerjaan,mungkin? atau mungkin sambung pengajian?😉
    ape2 pun, selamat maju jaya dlm ape juga keptsn yg di buat.

    p/s: dgr kate NSG kat bukit tgh carik org.

  6. Alhamdulillah..selamat menempuh masa-masa lapang dengan pekara-pekara yang berfaedah..apa perancangan lepas nie.. Nikah ka?
    ..jgn tgu lama2 nanti lama2 dia di ambil orang..boleh ka cakap macam nie ish2 merapu ja…

  7. bila nak update..
    ni dah balik rumah kira x update dah la nii?

  8. akan update jugak.. tapi tak tau la bila… hehe. kepada para ‘peminat’ blog ini, maafla kalau posting blog ni jarang2…

    hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: