Sembang: Penulis blog Aneroid09 Berkabung

Bukan kerana kemangkatan Sultan Johor.
Bukan jua kerana Aduka Taruna serah diri.
Bukan juga kerana Agong jalani fisioterapi.
Tapi kerana laptopku gering dan kini dirawat di ICU.😀
Entry-entry baru mungkin takkan sekerap biasa. Doktor laptop kata mungkin sebulan baru siap. paling cepat dua minggu. Duit bakal terbang lagi. Apakan daya. Mungkin itu kifarah ke atas dosa-dosaku. Mudah-mudahan aku menjadi orang-orang yang sentiasa bermuhasabah.
“eh, bukan ke hang bulih repair sendiri ke laptop?” ada orang tanya. “Setakat software rosak, takde masalah. kalau hardware, kena la bawak jumpa doktor…” bagi je jawapan simple.
Seakarng, aku menjadi badwi sekejap. Lompat dari satu PC ke PC yang boleh aku guna. PC housemate, laptop kawan dan macam-macam, just untuk update informasi, supaya tidak ketinggalan.
Apalaa… cerita laptop rosak p0n nak heboh sini…
dah, dah… mintak maaf laa kepada sesiapa yang tersesat baca entry takde pekdah ni.
Wassalam.
p/s: Takziah kepada keluarga al-marhum sultan Johor.
p/s: Semoga Pemangku Agong Sultan Halim bertugas dengan adil dan saksama.
p/s: Semoga Agong Sultan Mizan lekas sembuh.
p/s: Semoga semua sultan lekas-lekas sedar jika berbuat silap.

3 Responses

  1. ksiannya..tu la, org offer, xmo

  2. offer yg baru xpa la jugak…😀

  3. bsyukur la sket, dah org tlg offer tu.. mujur offer.. 'offer offer ayam'… ^-^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: